Вы здесь

ЗНАМЕННІ ТА ПАМ'ЯТНІ ДАТИ ЗАПОРІЖЖЯ 2007

 
Календар 2007
 
Пам'ятні дати Запоріжжя
 
 
 
 
 
 
 
Окремі знаменні дати...  
   
  ...і відомості про них
   

Мета "Календаря..." - допомогти бібліотекарям, працівникам архівів, музеїв, учителям, викладачам вищих та середнік навчальних закладів, журналістам, краєзнавцям у розповсюдженні знань про історичне минуле та сьогодення Запорізького краю.
При організації краєзнавчої роботи радимо всім зацікавленим звертатися і до однойменного видання Національної парламентської бібліотеки, де також відображаються найзнаменніші події в історії нашого регіону.
Дати в посібнику подаються за друкованими джерелами.
Посилання на "Календар..." при використанні у пресі чи на Інтернет-сайтах є обов’язковим.

Свої зауваження та пропозиції просимо надсилати на адресу: 69600, м.Запоріжжя, проспект Леніна, 142, відділ краєзнавства, чи за телефоном 787-53-52.
Добір літератури до посібника закінчено 11 червня 2007 р.

   
Календар “Знаменні та пам`ятні дати Запоріжжя на 2007 рік” містить матеріали про громадсько – політичні та історичні події в житті області, ювілеї відомих уродженців краю та видатних діячів, біографії яких пов`язані із Запоріжжям, воїнів-земляків, котрі загинули в Афганістані та інших локальних війнах. Окремі, особливо визначні, дати супроводжуються текстовими довідками, рекомендованими бібліографічними списками.
     
     
     
 
Кам'яні могили
 
 
     
 
Павло Ребро
 
 
     
    Фоторобота Бубровського
     
     
    Яків Новицький
 
Дати, місяць і число яких не визначені